George Michael on hermoraunio – ei ole poistunut kotoaan kuukausiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

WHAM!-yhtyeessä aloittanut ja sittemmin soolouralla menestynyt George Michael on kärsinyt viime vuosina vakavista sairauksista. Viime vuonna supertähti joutui onnettomuuteen, jossa hän lensi liikkuvasta autosta moottoritielle.

Laulaja ei ole saanut elämäänsä takaisin raiteilleen onnettomuuden jälkeen. George Michaelin kerrotaan erakoituneen asuntoonsa ja katkaisseen välinsä ulkomaailmaan. 51-vuotias huippulaulaja on päästänyt ainoastaan parhaan ystävänsä David Austinin kyläilemään hänen Pohjois-Lontoossa sijaitsevaan kotiinsa. Syynä miehen sulkeutuneisuudelle pidetään hänen taannoista eroaan pitkäaikaisesta rakkaastaan Kenny Gossista ja lukuisia sairauksia, joista George Michael on joutunut kärsimään.

– Hän ei ole käynyt ulkona kuukausiin. Hän ei kehtaa esitellä päässään ja kaulassaan olevia arpia vuoden takaisesta auto-onnettomuudesta. Lisäksi hän on lihonut. Hän katselee DVD-elokuvia ja tilaa avustajiensa avulla ruokaa, kuten pastaa. Hän viettää aikaansa myös äänitysstudiossaan, mutta torjuu kaikki tarjoukset ja yhteistyöyritykset, lähipiiristä kerrotaan Mirror-lehdelle.

Laulaja putosi viime vuonna auton kyydistä keskellä moottoritietä. Matkustajan puolella istunut supertähti oli lentänyt hopeisesta Range Roverista tielle, kun oli yrittänyt saada auton ovea paremmin kiinni 112 kilometrin tuntivauhdissa. Hän tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinen poliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia.