Khloe Kardashian elää selibaatissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muodokkaan Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia. Pari oli yhdessä neljä vuotta. Nyt nainen viihtyy b-luokan julkkikseksi tituleeratun French Montanan kainalossa.

Äskettäin Khloen ystävät ihmettelivät naisen syntymäpäivälahjaksi saamaansa sormusta, sillä pari on tuntenut vasta hyvin lyhyen aikaa. Nyt kolmekymppisen naisen kerrotaan elävän parisuhteessaan ilman seksiä, sillä harras muslimimies viettää parhaillaan ramadania. Siihen kuuluu pävittäisen paaston lisäksi myös selibaatissa eläminen. Khloe kertoi tilanteesta Angie Martinezin Power 105 -radion haastattelussa.

French Montana on pyrkinyt vähentämään häneen liittyviä juoruja siitä, että Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner ei olisi muka hyväksynyt räppärin ja Khloen suhdetta. Khloe on vielä virallisesti naimisissa pettäjämies Lamar Odomin kanssa.

– Olemme Kris Jennerin kanssa parhaita kavereita ja juomme yhdessä, French kommentoi taannoin.