Asuntoilmoitus nolouden huippu – miehen penis näky kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli haluaa saada myynti-ilmoituksiin näyttävyyttä, kannattaa niihin lisätä tavalla tai toisella alastonta pintaa. Nyt verkossa on naurettu asuntoilmoitukselle, jossa vilahtaa myös itse myyjä – alastomana alapäätään esitellen.

Hotpads.com
Hotpads.com

Teksasin Austinissa on tullut myyntiin hulppea kolmekerroksinen huoneisto, jossa on viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Asuntoilmoituksessa mainitaan, että kiinteistö sijaitsee metsän reunassa. Huoneistossa on paljon ikkuinoita upealla näköalalla. Lisäksi ainakin kuvan perusteella asunnon yhdessä wc-tilassa on erittäin suuri peili.

Kuvaa tarkemmin katsellessa huomaa, kuinka asunnon myyjä on ottanut vessasta valokuvan alasti, sillä suuresta peilistä heijastuu miehen sukupuolielin. Osa kuvan nähneistä on epäillyt myynti-ilmoituksessa nähtävää viuhahdusta tahalliseksi. Myynti-ilmoituksesta uutisoi Gawker-sivusto.