Shakira jälleen raskaana – oli raskaana MM-finaalikeikallaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Shakira tapasi nykyisen kultansa Gerard Piquen Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailuissa. Laulajatar synnytti parin ensimmäisen lapsen 1,5 vuotta sitten ja nainen on uhkaillut synnyttävänsä vielä monta lisää. Shakira on jälleen raskaana.

Shakiran läheinen ystävä Carlos Vives kertoi iloisesta vauvauutisesta Fox New Latino -televisiokanavalle. 37-vuotiaan laulajan ja hänen 27-vuotiaan ammattijalkapalloilijamiehensä toinen lapsi syntyy jo tämän vuoden puolella. Toisin sanoen nainen oli raskaana jo Brasilian jalkapallokilpailujen finaalilavalla esiintyessään. Pariskunnan on kerrottu ostavan syksyn aikana todennäköisesti vaaleanpunaisia vaatteita.

– Jos en olisi niin kiireinen musiikkiprojektieni kanssa, olisin varmasti jo uudestaan raskaana. Tahtoisin saada Gerardin kanssa kahdeksan tai yhdeksän lasta – oman jalkapallojoukkueen, Shakira haaveili aiemmin keväällä.