Kodittomat väänsivät kättä 100 dollarista – lopputulos koskettaa jokaista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kaduilla voi silloin tällöin nähdä kodittomia, jotka joutuvat kerjäämään elantonsa. ModelPranksters-nimellä YouTube-videoita julkaisevat miehet päättivät antaa kahdelle kodittomalle mahdollisuuden voittaa leikkimielisessä kisassa sata dollaria.

YouTube
YouTube

Nuorukaiset etsivät New Yorkista kaksi vapaaehtoista koditonta. Leikkiin lähteneet miehet tulisivat vääntämään kättä, ja voittajalle annettaisiin sata dollaria. Kodittomille ei kuitenkaan kerrottu, että myös häviäjä tulee saamaan 50 dollaria.

Kädenväännön päätyttyä voittaja yllätti kuvausryhmän toden teolla. ModelPrankstersin miehet sanovatkin, että he ovat todella hämmästyneitä lopputuloksesta. Video laittaakin ajattelemaan tarpeessa olevien tilannetta eri kantilta.