Unelmaduuni miehille – ammattina orgasmien saaminen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jo antiikin aikoina naisten hysteriaa pyrittiin hoitamaan orgasmeja tuottamalla. Hysterian väitettiin johtuvan seksuaalisuuden tukahduttamisesta, ja hoidoksi suositeltiin genitaalialueiden hieromista. Tämä sai aikaiseksi vapauttavan tunteen.

Jalkovälin hierontaa suoritettiin lääketieteen nimissä vielä viktoriaaniselle aikakaudelle saakka, ja lopulta lääkärit saivat väsyneiden käsiensä tueksi ensimmäisiä hierontalaitteita. Siten syntyivät ensimmäiset seksivälineet. Nyt leluja löytyy jokaiseen kokoon ja makuun. Markkinoille on tulossa oma vibraattori myös miehille.

Brittiläinen erotiikkavälinevalmistaja Hot Octopuss etsii nyt palkkalistoilleen uuden Pulse-tuotteen testaajia. Kyseessä on käteensopiva tuote, ja testaajilta odotetaankin intoa, täysi-ikäisyyttä ja hyviä käsilihaksia. Paperinenäliinat joutuu valitettavasti kustantamaan itse.