Kaakaoviljelijä maistoi ensimmäisen kerran suklaata: ”Nyt ymmärrän!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen viikon aikana on julkistettu tietoja tumman suklaan hyvistä terveysvaikutuksista. Kautta aikojen suklaan on tiedetty tuovan hyvää mieltä ihmisille, mutta se on monella tapaa myös aidosti terveellistä. Siksi ei uskoisi, että joku ei ole vielä maistanut suklaata.

YouTube
YouTube

Nyt Vpro Metropolisin julkaisemalla videolla käydään tutustumassa Alfonse-nimisen kaakaoviljelijän elämään, ja samalla hän saa maistaa – ainakin omien sanojensa mukaan – ensimmäistä kertaa elämässään suklaata.

– Totta puhuen en tiedä mitä kukin tekee kaakaosta. Minä vain yritän ansaita elantoni viljelemällä sitä. He tekevät kuulemma siitä hyvää ruokaa, mutta en ole koskaan maistanut sitä, kaakaoviljelijä kertoo satonsa ääressä.

Tämän jälkeen mies saa maistaa viljelemänsä raaka-aineen lopputuotetta ja on silminnähden innoissaan kokemastaan. Afrikassa suklaa on erittäin kallista.