Kesällä ei mitään tekemistä? Mieti uudelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin isoisästä, joka oli keksinyt lastenlapsille aktiviteetteja kesämökille. Ipanat olivat valittaneet tylsyyttään. Moni ihmetteli tällöin, miten lapsilla ei muka voi olla mitään tekemistä paikassa, joka on täynnä luontoa, aktiviteetteja ja mahdollisuuksia.

Osa aikuisista sortuu samanlaiseen voivotteluun ja jää seisoskelemaan sormi suussa jopa keskellä kesää. Onko kesällä tylsää, etkä keksi mitään tekemistä? Katso peiliin ja ota neuvosta vaari, sillä kesällä jos milloin on mahdollista tehdä mitä päähän pälkähtää. Femail First muistuttaa, että parisuhteessa eläville kesä on nautinnollista aikaa, kun aurinko laskee myöhään ja päivät ovat pitkiä.

Aloita vapaapäivän aamu avaamalla verhot ja nauti kullan kainalossa huoneeseen tulvivasta auringonpaisteesta. Menkää aamupalalle ulos ja kuunnelkaa lintujen laulua. Hypätkää sen jälkeen autoon tai muuhun kulkuneuvoon ja ajakaa pitkin hiekkateitä ikkunat alhaalla samalla, kun laulatte kovaan ääneen radiosta soivien kappaleiden tahdissa.

Älkää asettako reissulle määränpäätä, vaan katsokaa minne tie teidät vie. Pysähtykää järven rannalle ja juoskaa veteen käsi kädessä. Kuivatelkaa sen jälkeen vaatteet puun oksilla ja nauttikaa auringosta sekä eväistä. Jos tahdotte, pystyttäkää teltta yöpymistä varten.