Kim Kardashianin tiimalasivartalo varasti huomion rantalomalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen seurapiirikaunotar Kim Kardashian osaa pitää huolen siitä, että hänen nimensä säilyy kaikkien huulilla. Taannoin töhti sai oman videopelinsä Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin muodossa, ja hän on tienannut pelillä jo huimat 62 miljoonaa euroa.

Spash
Spash

Viime viikolla paparazzit julkaisivat kuvia Kim Kardashianista, joka nautti lomastaan Meksikon Puerto Vallartassa. Nyt Kimin, Kanye Westin ja North Westin lomamatkalta on julkaistu uusia otoksia. Niissä Kim nähdään jälleen esittelemässä bikinikuntoaan rannalla, tällä kertaa perheensä kera.

Kardashian ansaitsee edellä mainitun mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.

Spash
Spash
Spash
Spash