Lapsimissikilpailu liian pitkälle? Äiti puki pikkutyttönsä Hooters-asuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissien arkeen kuuluu tekorusketuksen hankkiminen, paksussa meikkimaskissa poseeraaminen ja kimaltelevassa prinsessamekossa keikisteleminen. Pienten tyttöjen kauneuskilpailut jakavat yleensä ihmisten mielipiteet kahteen kastiin.

Blinging Up Baby on brittiläinen televisiosarja, jossa esitellään vanhempia ja heidän lapsimissityttöjään. Yhdessä jaksossa esiintyy työtön 33-vuotias äiti, joka panostaa kaiken aikansa neljävuotiaan tyttären missiuraan. Lapsi nousi äskettäin lavalle Hooters-ravintolan asussa, ja tämä jos mikä on saanut ihmiset raivostuneeksi, Daily Star uutisoi.

Hooters-ravintolaketju on suosittu Yhdysvalloissa, ja se on tullut tunnetuksi etenkin vähäpukeisista ja seksikkäistä tarjoilijoistaan. Uutisoimme viime vuonna, että Ranskassa on kielletty kaikkien alle 16-vuotiaiden lasten kauneuskilpailut. Mikäli kieltoa rikkoo, voi siitä joutua jopa kahdeksi vuodeksi vankilaan muhkean sakkopinon lisäksi. Säädöksellä tahdotaan hillitä lasten liikaseksualisointia.