Potter-tähden valeasu meni täydestä – kukaan ei tunnistanut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussutta Daniel Radcliffeä ei nähdä sosiaalisessa mediassa, sillä hän yrittää suojella yksityiselämäänsä mahdollisimman tarkasti. Tähti nähdään tänä vuonna valkokankaalla Horns-kauhufantasiassa.

Useiden muiden tähtien tapaan Daniel Radcliffe osallistui viikonloppuna San Diegossa järjestettyyn Comic Con -tapahtumaan. Näyttelijä onnistui kuitenkin kiertämään messuja rauhassa Harry Potter -faneilta ovelan valepuvun ansiosta. Mies oli nimittäin piilottanut henkilöllisyytensä Spiderman-puvun alle.

Daniel Radcliffe ei ollut ainoa henkilöllisyytensä naamarin alle piilottanut julkisuuden henkilö tapahtumassa. Huffington Post -lehden mukaan myös muun muassa Jack Black osallistui tapahtumaan Star Wars -elokuvista tutun Stormtrooper-sotilaan kypärässä, ja Taru Sormusten Herrasta -ohjaaja Peter Jackson oli puolestaan naamioitunut pahaksi narriksi.

Daniel Radcliffe kertoi taannoin haluavansa toimintaelokuvaroolien pariin Harry Potterin roolin karistaakseen, ja unelmissa siintää agenttiseikkailujen roiston hahmo. Daniel nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa, joihin lukeutuvat Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.