Naisten päiväuni löytyi Instagramista – näissä miehissä silmä lepää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turhan usein rantakuvissa on naispuolinen bikinimalli edestä ja takaa, milloin hän istuu ja sitten makaa. Naiskauneutta esitellään ahkerasti viihdelehtien palstoilla, mutta moni leidi on haaveillut joskus näkevänsä samoilla sivuilla myös paidattomia rantaleijonia. Rukouksiin on vastattu.

Miesten uimahousu- ja alusvaatemerkki Aussiebum omaa testosteronia huokuvan Instagram-profiilin. Useat mallikuvat esittelevät tietysti uimavaatteiden ja alushousujen lisäksi myös vaateparsien kantajat. Sattumalta australialaisen brändin mainoskasvot ovat hyvin komeita.

Kuvissa poseeraa timmeillä vartaloilla varustettuja adoniksia uimassa, pelaamassa lentopalloa ja patsastelemassa rantahietikolla. Olisi mielenkiintoista tietää, kiellettäisiinkö nämäkin mainokset Suomessa, koska se voi kannustaa esineellistävään ajattelutapaan, jossa mies nähdään pelkkänä seksiobjektina.