Hellyttävä siilivideo – karvapallo rakastaa rapsutuksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkisiilit ovat usein kääpiösiilejä, jotka kasvavat 15 – 20 sentin pituisiksi ja painavat 250 – 500 grammaa. Se voi elää 3 – 5-vuotiaaksi. Maailman kuuluisin lemmikkisiili lienee Marutaro-niminen piikkiselkä, jolla on kymmeniä tuhansia seuraajia Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Marutarolla on profiileja lähes kaikissa sosiaalisen median palveluissa, ja suloisen siilin omistaja on ladannut videoita myös Vine-palveluun. Vinessä Marutaroa seuraa 63.100 käyttäjää. Pieni siili on mennyt eräällä videolla kerälle ja kun omistaja kutittaa sitä selästä, avaa se vartalonsa todella suloisesti. Tätä siilivideota voisi katsoa vaikka koko päivän.

Aivan itsekseen Marutaro ei ole onnistunut keräämään kymmeniä tuhansia seuraajia, vaan siihen on tarvittu myös siilin omistajan apua. Piikikäs eläin nähdään internetissä lukuisissa kuvissa, joissa päästään seuraamaan eläintä siilimäisissä harrastuksissaan.