Kim Kardashianin bikinipeppu kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen seurapiirikaunotar Kim Kardashianin viimeisin aluevaltaus on mobiilipelimaailman valloittaminen. Tähden oma Kim Kardashian: Hollywood -videopeli julkaistiin keväällä, ja hän on tienannut pelillä jo kymmeniä miljoonia euroja.

Kim Kardashian ei videopelimenestyksestään huolimatta ole unohtanut myöskään esitellä kuuluisaa vartaloaan. Tähti jakoi nyt Instagramissa videon, jossa kurkistetaan hänen taannoisten Thaimaassa järjestettyjen valokuvaussessioidensa kulissien taakse. Videolla Kim makoilee rannalla bikineissä, samalla kun vaaleahiuksinen nainen vitsailee hänen muotojensa kustannuksella.

– Saanko osan pepustasi?, nainen kysyy.

Kim Kardashian ansaitsee edellä mainitun mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.