Saatana tekstailee pastorille riivatun teinitytön välityksellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katolinen kirkko on tiettävästi harjoittanut pahojen henkien karkottamista, eli eksorkismia asiaan vihkiytyneiden pappien johdolla. Yksinkertaisimmillaan manauksessa vedotaan Jumalaan tai Kristukseen, jonka avulla riivaajaa käsketään poistumaan.

Aina tämä ei kuitenkaan onnistu, ja nyt puolalainen pstori Marian Rajchel on sanonut, että hänen manaamansa tytön riivaaja on aloittanut hänen häiriköimisen puhelimella. Toisin sanoen kirkon mies väittää, että teini-ikäistä tyttöä riivaava paholainen hyökkää pastorin kimppuun tekstiviesteillä. Kirkon mukaan Saatana on ottanut viime vuosina käyttöönsä teknologian yhdeksi uudeksi vaikutuskanavakseen.

– Hän ei pääse tästä helvetistä pois. Hän on minun. Kaikki, jotka rukoilevat hänen puolestaan kuolevat, luki yhdessä tekstiviestissä.

Mirrorin mukaan pastori vastasi viestiin rukouksella. Vastauksena Saatana kirjoitti: ”Pastori, tuki suusi. Et pysty pelastamaan itseäsi. Idiootti. Sinä vanha säälittävä pappi”. Miehen mukaan teini tarvitsee lisää manausta. Riivatut ihmiset pääsevät paholaisesta eroon esimerkiksi rukousten ja henkivoimien avulla.