Näin cyberseksiä esiteltiin vuonna 1997

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1997 internet oli vielä useimmille ihmisille uusi ja ihmeellinen asia. Informaation supervaltatie, kuten internetiä aikoinaan kuvailtiin, tuntui tarjoavan käyttäjille mitä hurjempia mahdollisuuksia ja kokemuksia – myös aikuisviihteen parissa.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubeen on päätynyt How to Have Cybersex on the Internet -esittelivideo, jossa katsojat opastetaan uuden ja jännittävän ilmiön, internetin välityksellä harrastettavan cyberseksin pariin.

Videolla naisjuontaja istahtaa oletettavasti tuon ajan teknologian huippua edustavan tietokoneen ääreen ja liittyy tekaistun näköiseen chat-huoneeseen. Nainen ilmoittaa suoraan olevansa erittäin kiimainen ja etsivänsä hyvää cyberseksiä. Ei aikaakaan, kun naisen paita on kadonnut hänen päältään, ilmeisesti internetin mystisten taikavoimien ansiosta.

Valitettavasti video päättyy tähän, herättäen enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Opetuselokuva on koko hikisessä komeudessaan nähtävillä menneiden vuosien erikoisiin videoihin perehtyvillä Found Footage Fest -festivaaleilla. Toivottavasti täyspitkä versio löytää joskus tiensä internetiin ja saamme vihdoin tietää, kuinka cyberseksiä harrastetaan oikeaoppisesti.