40-vuotias supermalli kuin veistos – bikineissä Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkiläissyntyinen supermalli Eva Herzigova menetti muutama vuosi sitten nopeasti kuuluisat kurvinsa. Hän itse kertoi kadottaneensa kilonsa huomaamattaan. Samalla hän kertoi, ettei voisi koskaan mennä kauneusleikkaukseen. Hiljaiseloa pitkään viettänyt kaunotar on parhaillaan lomailemassa.

Herzigova kuvattiin tänään rantalomalla Italian Argentariossa, jossa hän osoitti jälleen olevansa supermallien huippua edelleen myös 40-vuotiaana.

Vuonna 2012 Outdoor Media Center selvitti mainoksia, jotka ovat jääneet erityisesti ihmisten mieliin. Yksi sellainen oli ylitse muiden. Kyseessä oli Eva Herzigovan Wonderbra-rintaliivimainos vuodelta 1994, jolloin sana ”rinvavako” sai täysin uuden merkityksen. Mainos nousi aikoinaan myös uutisiin, kun se pysäytti liikennettä ja aiheutti liikenneonnettomuuksia. Samalla mainos nosti Herzigovan huippumalliksi.

40-vuotias Eva Herzigova synnytti vuonna 2007 ensimmäisen lapsensa ja jo tuolloin hänen epäiltiin sairastuneen anoreksiaan tai jääneen huumekoukkuun. Tilanne parani ja Evan vartalo normalisoitui. Herzigova on ehtinyt urallaan tehdä töitä myös näyttelijänä. Hän on ollut mukana seitsemässä elokuvassa, joista kuusi on päätynyt valkokankaalle. Kovin suuria elokuvamenestyksiä joukossa ei kuitenkaan ole, ja tuorein leffakin on vuodelta 2005.