Facebook kaatui – ihmiset soittivat hätänumeroon!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook saa silloin tällöin aikaan hermostumista odottamattomien käyttökatkosten muodossa. Sivusto kaatui viime viikolla muun muassa Los Angelesin alueella. Käyttökatkos sai monen sosiaalisesta mediasta riippuvaisen käyttäjän paniikkiin.

Osa alueen asukkaista oli jopa soittanut hätänumeroon Facebookin kaatumisen takia. Los Angelesin sheriffintoimistossa työskentelevä Burton Brink twiittasi, ettei yhteisöpalvelun toimintakatkos ole poliisin ongelma. Moni tarttuikin aiheeseen Twitterissä kysymällä Brinkiltä, soittavatko ihmiset oikeasti hätänumeroon tällaisessa tilanteessa.

Ylikonstaapelin mukaan tällaista tapahtuu jatkuvasti ja se vaikeuttaa heidän työtään. Mies kirjoittaa Twitterissä että ihmiset soittelevat jatkuvasti myös esimerkiksi kaapelitelevision toiminnasta.