Emmy Rossum virkistäytyi bikineissä – fanit riemastuivat kuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emmy Rossum tunnetaan viihdealalla parhaiten näyttelijättärenä, mutta hän on luonut uraa myös laulajana. Nainen muistetaan esimerkiksi elokuvista Oopperan kummitus, Poseidon ja Lumoava kirous -elokuvista sekä Hävyttömät-sarjasta.

Nyt Emmy Rossum on jakanut Instagramissa faniensa iloksi kesäisen bikinikuvan. Otoksessa näyttelijätär viilentää itseään kuumana kesäpäivänä kellumalla uima-altaassa vaaleanpunaisissa bikineissä. Kuva sai tähden faneilta heti varauksettoman suosion.

Emmanuelle ”Emmy” Rossum on laulanut seitsemänvuotiaasta asti New Yorkin Metropolitan Operassa. Neito ryhtyi myöhemmin näyttelijättäreksi hyvällä menestyksellä. 27-vuotias kaunotar on julkaissut kaksi popalbumia, joiden nimet ovat Inside Out ja Sentimental Journey. Moni ei välttämättä tiedä, että Rossumilla on keliakia, eikä hän siedä ruoassaan gluteenia.