Kim Kardashian yllätti topless-kuvalla Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Kim Kardashian tunnetaan seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä ja muotisuunnittelijana. Taannoin tähti sai oman videopelinsä Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin muodossa. Kim on tienannut pelillä jo kymmeniä miljoonia euroja.

Ahkerana Instagramin käyttäjänä tunnettu 33-vuotias tähti päätti viikonloppuna lähettää sosiaalisessa mediassa syntymäpäivätervehdykset ystävälleen Riccardo Tiscille. Syntymäpäiväviesti oli mieleen myös monille Kim Kardashianin faneille, sillä kyseisessä otoksessa häihinsä valmistautuva tähti poseeraa yläosattomissa.

Kim Kardashian ansaitsee edellä mainitun mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.