Paris Hilton ja Kim Kardashian sopivat riitansa? Kuva kertoo paljon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotelliperijätär Paris Hilton on viettänyt alkuvuodesta hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta taannoin hän palasi valokeilaan uuden kappaleensa myötä. Nyt Paris on noussut puolestaan otsikoihin korjattuaan ilmeisesti välinsä toisen julkkisneitokaisen kanssa.

Paris Hiltonin ja Kim Kardashianin välit eivät ole olleet vuosiin erityisen lämpimät. Jälkimmäisen Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelissä jopa nähdään selkeästi Parisiin perustuva Willow Pape -vihollishahmo.

Nyt kaksikko on kuitenkin nähty viettämässä yhdessä aikaa Ibizalla, ja Kardashian jopa jakoi tilanteesta kuvan Instagram-tilillään. Parivaljakko näyttää nauttivan toistensa seurasta Riccardo Tiscin syntymäpäiväjuhlissa kuvatussa otoksessa.

– Muistelemme ensimmäistä kertaa kun kävimme yhdessä Ibizalla vuonna 2006! Paris Hilton, oli mukavaa nähdä sinut ja vaihtaa kuulumisia, Kardashian kirjoitti.

Paris Hilton on muusikon uransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.