Kim Kardashian vaihtoi nimensä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Kim Kardashian tunnetaan seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja nykyään jopa oman Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin tähtenä. Kim meni kesällä naimisiin räppäri Kanye Westin kanssa, ja hääjuhlat olivat yksi julkkismaailman tämän vuoden puhutuimmista tapahtumista.

Nyt Kim Kardashian on vaihtanut Instagram-tilillään nimensä muotoon Kim Kardashian West. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko tähti vaihtanut nimensä myös virallisesti kyseiseen muotoon. Tähän viittaisi ainakin se, että seurapiiritähti julkaisi Instagramissa samalla uuden passikuvansa. Otos näyttää juurikin siltä miltä Kim Kardashianin passikuvan voisi olettaa näyttävän.

Kim Kardashian ansaitsee parhaillaan nimeään kantavan mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.