Abbeyn fitness-vartalossa ei ole mitään liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourmallina ja jalkapallovaimona tunnettu brittiläinen Abigail ”Abbey” Clancy on kotimaassaan Iso-Britanniassa tuttu näky miestenlehtien sivuilta. Britit äänestivät hänet muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon, eikä Abbey ole ainakaan pettänyt fanejaan.

28-vuotias on totuttu näkemään esimerkiksi Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvona. Nyt Abbey Clancy nähdään kuitenkin uusissa Instagram-kuvissaan Calvin Kleinin alusvaatteissa. Otoksissa tähti esittelee kameralle erityisesti timmiksi treenattua vatsaansa.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.