Kimin rinnat kuin tarjottimella – enemmänkin olisi voinut peittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian tunnetaan seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja oman mobiilipelinsä tähtenä. Kesällä räppäri Kaney Westin kanssa avioitunut Kim tienaa kymmeniä miljoonia dollareita vuodessa.

Splash
Splash

Nyt Kim kuvattiin, kun hän oli tapaamassa fanejaan Hollywoodin ytimessä. Kardashian oli paikalla osallistumassa Jimmy Kimmelin suosittuun keskusteluohjelmaan, johon hän oli pukeutunut melko rohkeaan mekkoon.

Aiemmin tällä viikolla Kim muutti Instagramissa oman nimensä muotoon Kim Kardashian West, ja parhaillaan epäillään, että hän on muuttanut samalla myös virallisen nimensä. Tähän viittaisi ainakin se, että seurapiiritähti julkaisi Instagramissa samalla uuden passikuvansa.

Splash
Splash
Splash
Splash