Nimikirjoitus vahvisti – tämä on Kim Kardashianin uusi nimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Kim Kardashian tunnetaan seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja jopa oman mobiilipelin tähtenä. Viime päivinä Kimin on huhuttu vaihtaneen nimensä, kun hän vaihtoi Instagramissa nimensä muotoon Kim Kardashian West.

Splash
Splash

Nyt huhut ovat saaneet uutta vahvistuksen. Kim oli nyt tapaamassa fanejaan ja jakamassa nimikirjoituksia ULTA Cosmetics -kauneudenhoitoliikkeissä. Splash News -uutistoimiston kuvat osoittavat, että tähti kirjoittaa nykyään myös nimikirjoituksensa Kim Kardashian West -muodossa.

Kim Kardashian ansaitsee parhaillaan nimeään kantavan mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu tuttuun taktiikkaan. Pelin voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.