10 noloa mokaa seksissä – näitä kannattaa välttää

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Mikä olisi kamalin asia, mitä kumppani voi tehdä seksin aikana? Olisiko se karhumainen karjunta tai pahanhajuinen hengitys? Nyt on listattu yleisimmät mokat, joita ihmiset tekevät sängyssä peuhatessaan. Eniten erehdytään reiästä.

Vaikka kysely toteutettiin brittiläisille, mukailevat vastaukset varmasti kaikkia länsieurooppalaisia makuuhuonetapahtumia. UK Medix -lääkeverkkokaupan mukaan jopa 81 prosenttia on tehnyt vahingossa seksin aikana jotain sellaista, mikä on myöhemmin kaduttanut. Yleisin virhe on peniksen työntäminen ilman ennakkovaroituksia anukseen. Vieläkin hirveämmältä kuulostaa se, että osa sekstailijoista on kutsunut partneriaan väärällä nimellä – tai jopa exäkseen.

Vaikka lemmenleikeissä voi sattua monenlaista, häpeää osa henkilöistä sängystä putoamistaan. Joissakin tapauksissa sänky, yöpöytä, seinä tai vaikkapa lamppu on hajonnut rakastelun lomassa. Mieleen saattavat jäädä myös toisen tuhmat puheet, jotka kuulostavat enemmän ällöttäviltä kuin eroottisesti kutkuttavilta. Toisinaan himo ottaa vallan paikassa, jossa on kiinni jäämisen vaara. Osa kyselyyn vastanneista myöntääkin, että on jäänyt kiinni kesken aktin ja ilkosen alasti.

Kuinka noloa on sen sijaan jäädä jumiin kumppanin vaatteisiin, kuten vetoketjuun? Tai se, että ei saa koko vetoketjua edes auki. Tunnelman saattaa latistaa yhtä helposti yllättävät tilanteet, kuten jalkakramppi tai suonenveto. Entä voiko joku oikeasti nukahtaa seksin aikana? Kaikista suurin moka olisi kuitenkin se, että hävittäisi esimerkiksi seksilelun kumppanin ruumiinaukkoon. Tätäkin on tapahtunut, Femail First tietää.