Cher ei ole katsonut vuosiin peiliin – pelkää peilikuvaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-voittajaa ja legendaarista laulajatähteä Cheriä pidetään popin jumalattarena. Hän on voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja urastaan elokuvien, television ja musiikin parissa. Laulajatähdellä ei kuitenkaan ole arvoisensa itsetunto, ja nainen kertoo jopa pelkäävän peilikuvaansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Cher kertoi AARP-lehden haastattelussa, että hän suorastaan vihaa vanhenemista. 68-vuotias laulaja myönsi usein ajattelevansa, että on todella vanha, eikä ymmärrä mihin kaikki vuodet ovat menneet.

– En ole katsonut vuosiin peiliin. Olin tyytyväinen ulkonäkööni ainoastaan 40 – 45 -vuotiaana. Minulla on todella huono itsetunto, enkä ole kovinkaan suuri Cher-fani. Teen kuitenkin kaikki asiat parhaani mukaan ja täysillä, Cher pohdiskeli.

Iäkkäällä popparilla ei ole aikomusta siirtyä syrjään musiikkibisneksestä. Cher oli taannoin otsikoissa, kun hänen transseksuaali jälkeläisensä osallistui Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Chaz Bono on suositun Sonny & Cher -popduon muusikoiden ainoa yhteinen lapsi. Hän kertoi vanhemmilleen lesboudestaan 18 vuoden iässä. Hän kirjoitti Family Outing -kirjassaan kuitenkin tajunneensa seksuaalisen suuntautumisensa jo 13-vuotiaana. Hän paljasti julkisesti olevansa lesbo vuonna 1995 The Advocate -lehdelle.