Pikaravintolan juomasta löytyi oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuteen levisi taannoin valokuva, jossa Kentucky Fried Chickenin, eli KFC-pikaruokalan, työntekijä näytti nuolevan perunamuusiannosta ravintolan keittiössä. Nyt samasta ketjusta kantautuu lisää ällöttäviä uutisia, kun englantilainen nuori mies löysi juomastaan jotain sinne kuulumatonta.

Nuori pariskunta oli ollut KFC-ravintolassa syömässä, kun Nicky Hammond ja hänen poikaystävänsä Jordan Laidler löysivät limonadimukistaan elävän ötökän. Otus osoittautui yöperhoseksi, joka möngersi mukin seinämää pitkin. Nicky pelkää kuollakseen hyönteisiä, joten löytö järkytti paria suuresti, Mirror tietää.

Valitettavasti ravintolahenkilökunta ei pahoitellut juomassa uinutta perhosta, mutta heille tarjottiin hyvitykseksi kuittia vastaan ravintolan edullisinta syötävää. Pariskunta ei halunnut nostaa tilanteesta suurta äläkkää. He päättivät kuitenkin julkaista löydöksestä kuvan Twitteriin, koska jäivät kokonaan ilman anteeksipyyntöä. Ravintolan ääni muuttui kellossa mediajulkisuuden jälkeen ja pari sai annoksistaan rahat takaisin sekä 20 prosentin alennuskupongin KFC-ravintolaan.