Maailma ei ole enää entisensä! Uppopaistettu alkoholi tekee tuloaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on varmaankin friteerattu kaikkia mahdollisia elintarvikkeita aina suklaapatukoista siansorkkiin. Uppopaistaminen tarkoittaa ruoan kastamista kuumaan öljyyn, jolloin se valmistuu kypsäksi todella nopeasti. Suomessa uppopaistetaan muun muassa munkkeja ja muikkuja.

Nyt Englannissa voi tilata itselleen humalluttavan hykerryttävän herkun uppopaistettuna, sillä Jack ja Corinna Clarkson ovat keksineet maailman ensimmäisen friteeratun alkoholin. Tuote on oikeastaan alkoholissa nesteytetty brittiläinen kerrosleivonnainen, joka on kuorrutettu ja paistettu rasvassa.

Friteerattua alkoholia myyvä pariskunta on kastanut kakkupalat muun muassa omenalikööriin ja kolan sekä mansikan makuisiin kermalikööreihin. He valmistavat tuotteita Lancashiren alueella paikallisten järjestämiin kekkereihin vajaan neljän euron kappalehintaan, UK Reveal uutisoi.