Norjaan rakenteilla kaikkien aikojen hotelli – vedessä kelluva lumihiutale!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotellimaailmassa ei ole vuosiin tehty kovinkaan suuria innovaatioita tai muuten aikaisempaa parempaa luksusta. Lähivuosina Norjassa tullaan kuitenkin sellaista näkemään, sillä Trömssaan on suunnitteilla yksi maailman upeimmista hotelleista – Kristallinen Lumihiutale.

Splash
Splash

Lumihiutaleen muotoinen hotelli on muotonsa lisäksi hyvin poikkeuksellinen siksi, että se kelluu vedessä. Kyseessä ei ole mikään pieni projekti, sillä hotellissa tulee olemaan peräti 86 huonetta ja sinne turistit kuljetetan matereelta veneellä. Lumihiutaleesta on spektaakkelimaiset näkymät alueen yllä nähtäviin revontuliin. Hotellin on suunnitellut Waterstudio-niminen yritys yhdessä arkkitehti Koen Olthuisin kanssa.

Splash
Splash