Arnold Schwarzenegger paljasti uuden Terminatorin nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa ja toiminut Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003 – 2011. Seuraavaksi näyttelijä nähdään valkokankaalla The Expendables 3 -elokuvassa.

Arnold Schwarzenegger tulee palaamaan läpimurtorooliinsa Terminator -cyborgina elokuvasarjan tulevassa uusimmassa osassa. 67-vuotias tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ilmoitti kuvausten olevan purkissa ja paljasti samalla elokuvan nimen olevan Terminator Genisys.

Kyseessä ei ole kirjoitusvirhe, vaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä Genesis-sana on päätetty kirjoittaa nimessä muotoon Genisys. Sananmuunnos on herättänyt hämmennystä ja hilpeyttä erityisesti Twitter-käyttäjien keskuudessa.

Taannoin internetissä levisi video, jolla Arnold ajeli tankilla murskaten sillä kaiken eteensä sattuvan. Hyväntekeväisyyden nimissä videolla murskattiin muun muassa taksi, sohva, piano, DVD, painot, täytekakkuja ja kuplamuovia. Jatkossa osa lahjoittajista pääsee murskaamaan tavaroita yhdessä Arnoldin kanssa.