Maailman komein rikollinen sai toimintafiguurin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hiljattain yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, jonka pidätyskuva sai naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Mies oli nimittäin kuin suoraan huippumallitoimiston listoilta, ja hänelle tarjottiin heti kovapalkkaista kiinnitystä mallitoimistosta.

Splash
Splash

jeremymeeksfiguuri09082014

Nyt Meeks on saanut odottamattoman suurta huomiota, kun hänestä on tehty oma toimintafiguurinsa lasten leikkeihin. Hot Convict -niminen figuuri näyttää melko samalta kuin esikuvansa, ja se on puettu samanlaiseen oranssiin haalariin. Asiasta uutisoi The New York Magazine.

Jeremy Meeksille tarjottiin taannoin sopimusta Blaze Modelz -mallitoimiston riveistä peräti 30.000 dollarin kuukausipalkalla. Sittemmin hän teki sopimuksen Tom Fordin kanssa siitä, että pukeutuu Fordin mittatilauspukuun tulevassa oikeudenkäynnissään. Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa nähtävä 30-vuotias Jeremy Meeks pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummaa vastaan. Valitettavasti miehen vapautuminen ei ole näköpiirissä.

Splash
Splash
Splash
Splash