Vauvansa kuolemasta murtunut isä esitti internetissä toiveen – sai huikean vastauksen

Digi Lifestyle · Stara.fi

Ihmiselle mikään asia maailmassa ei ole rankempaa kuin oman lapsen menettäminen. Kerroimme taannoin kuinka eräs perheenisä pyysi verkossa osaajia photoshoppaamaan hänen edesmenneen Sophia-tyttärensä kuvan, ettei siinä näkyisi enää sairaalan letkuja. Tulos oli koskettavan upea.

Reddit
Reddit

Nyt tarinasta innostunut toinen vastaavassa tilanteessa ollut perheenisä William Gates on pyytänyt Reddit-palvelussa samaa asiaa, sillä hänen poikansa menehtyi muutama vuosi sitten sairaalassa jo kaksiviikkoisena. Perheellä oli pojasta ainoastaan kuvia teho-osaston letkuissa, eikä sellaisia kuvia ole mukava katsella. Tälläkin kerralla internet vastasi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä isä sai lukemattomia kuvia, joista hänen poikansa letkut oli poistettu taidokkaasti.

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit