Kaikkien aikojen krapuladrinkki – Bloody Mary friteeratulla kanalla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Bloody Mary on ehkäpä maailman legendaarisin krapuladrinkki, joka on valmistettu tomaattimehusta, vodkasta ja mausteista. Juomaan pannaan perinteisesti selleri sekoitustikuksi, mutta nyt Milwaukeessa sijaitseva Sobelmans Pub and Grill -ravintola esittelee oman versionsa juomasta.

Sekoitustikkuna voi olla vartaaseen upotettu makkara, hampurilainen tai vaikkapa kokonaisena uppopaistettu kana. Uskomattomat krapulajuoma-annokset ovat saavuttaneet suurta suosiota mediassa ja ravintolan asiakkaiden keskuudessa. Jättikokoinen kanuunan hillitsijä maksaa noin 37 euroa, Mirror-lehti uutisoi.

Sobelmans Pub and Grill -ravintolalla on Facebookissa lähes 30.000 tykkääjää, mikä on huikea määrä yhdelle ravintolalle. Voisi kuvitella, että heillä kuluu sunnuntaisin järjetön määrä tomaattimehua. Kanadrinkkiä myydään vain rajoitetun ajan.