Teini-Kardashian Kendall Jenner sikaili – heitti rahat tarjoilijalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin kuopus Kylie Jenner sai taannoin huomiota Beverly Hillsissä hotellissa vieraillessaan, kun hän oli diivaillut hotellihenkilökunnalle. Kylie oli kysynyt, eivätkö he tietäneet kuka hän on, kun alaikäiselle tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia. Nyt hänen siskonsa, 18-vuotias Kendall, on joutunut samankaltaiseen tilanteeseen New Yorkissa.

Kendall Jenner oli ollut illallisella Stephen Baldwinin tyttären Haileyn kanssa New Yorkissa Mercer Kitchen -nimisessä ravintolassa. Kun ravintolahenkilökunta ei tarjoillut alaikäiselle Kendallille alkoholia, suuttui hän ja lähti ravintolasta maksamatta 45 euron arvoista laskua. Tarjoilija kuitenkin juoksi kaksikon perään kadulle maksua penäämään.

New York Postin mukaan Hailey ja Kendall olivat nauraneet tarjoilijalle, ja lopulta Kardashianin pikkusisko oli ottanut lompakostaan kahdenkympin seteleitä ja heittänyt ne tarjoilijaa päin. Hän ei edes tarkastanut, oliko summa tarpeeksi tai sisälsikö se tippejä. Kendallin edustaja kiistää väitteet ja sanoo, että kaksikko luuli laskun maksetuksi, mutta olivat olleet yhteistyöhaluisia tarjoilijan muistutettua asiasta.