Positiivinen metroisku – musikaalitähtien tempaus yllätti matkustajat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Leijonakuningas-elokuva lukeutuu Disneyn suosituimpiin piirrettyihin. Vuonna 1994 ilmestynyt suosikkielokuva elää edelleen muun muassa erilaisten musikaaliversioiden muodossa. Nyt erään Leijonakuningas-musikaalin tähdet ovat jalkautuneet New Yorkin metroon.

YouTube
YouTube

Laulajatähdet päättivät piristää metromatkustajia yllätysesiintymisellä. Musikaalin esittäjät ryhtyivät yllättäen laulamaan elokuvasta tuttua Circle of Life -kappaletta. Esityksen edetessä koko vaunu raikui laulajien äänistä.

Muut matkustajat vaikuttivat olevan melko häkeltyneitä näkemästään. Laulun loputtua Broadway-musikaalin tähdet saivat raikuvat aplodit. Hienoa esitystä on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 5,5 miljoonaa kertaa.