Hilton ja Rothschild löivät hynttyyt yhteen – mahtisukujen jälkeläiset naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei ole perheen ainoa kaunotar, sillä hänen pikkusiskonsa Nicky Hilton on onnistunut luomaan julkista uraa. Isosiskonsa varjoon yleensä jäävä Nicky välttelee enemmän paparazzeja, eikä siksi patsastele parrasvaloissa.

Nyt rikas perijätär on liittynyt maailman vaikutusvaltaisimpaan sukuun. Paris Hiltonin pikkusisko Nicky Hilton on astelemassa pitkäaikaisen poikaystävänsä James Rothschildin kanssa avioliittoon. Maailman rikkaimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin sukuihin lukeutuva Rothschild tunnetaan etenkin heidän vallastaan maailman pankkialalla. Hiltonin perijätär on seurustellut Jamesin kanssa vuodesta 2011.

Kosinta tapahtui Italiassa Como-järvellä. Rikkaan suvun vesa oli vienyt rakkauden veneensä keskelle järveä ja kosinut Nickya romanttisesti toisen polven varassa, Us Weekly uutisoi. Englantilainen herrasmies oli lentänyt aiemmin varta vasten Hiltonin isän luokse pyytämään Nickyn kättä. Avioliiton myötä syntyy uusi mahtipontinen imperiumi.