Miesten bikinitrendi leviää – rintakarvoille kyytiä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tasa-arvoista yhteiskuntaa puolustavassa maailmassa voidaan kysyä, miksi miehet saavat olla rannoilla ilman paitaa, mutta naiset eivät? Onhan joillakin herroilla navan yläpuolella jopa pientä A-kuppia kookkaammat rauhaset.

Tämä johtunee siitä, että naisten rinnat mielletään seksikkäämmiksi, vaikka niiden perinteinen käyttötapa onkin lasten ruokkimisessa. Asioita ei kuitenkaan kannata ajatella liian monimutkaisesti. Jossain vaiheessa naiset ovat itse aloittaneet rintojensa peittämisen, eivätkä edes kaikki miehet tunne oloaan mukavaksi ilman ylävartalon peittävää paitaa.

Onneksi monilla miehillä on kasvanut rintamukseen muhkeat karvat paljasta ihoa suojaamaan. Tästä naiset voivat olla vain kateellisia, sillä evoluutio ei ole suonut samaa naarassukupuolen edustajille – edes tasa-arvon nimissä. Osa miehistä on nyt hoksannut ajella rintakarvoituksensa muotoon, joka muistuttaa bikinien yläosaa.

Rintakarvoista muotoiltuja bikineitä voi kutsua osuvasti mankini-nimityksellä. Netissä leviää ilmiö, jossa miehet esittelevät rintarottinkinsa trimmattua karvoitusta #ChestHairBikini-hashtagilla. Seuraavaksi sama alaosalle?