Kim Kardashianin paita ratkeamispisteessä – eikä mitään alla

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian tunnetaan monipuolisena julkkiskaunottarena, joka tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja mobiilipelin tähtenä. Hän tuli kuitenkin alunperin tunnetuksi seksivideostaan.

Kim esiintyy usein julkisuudessa näyttävissä ja rohkeissa asuissa, ja eilen hän näytti kokeilevan Hamptonsissa miten paljon hänen ohut paitansa kestää venytystä. Julkkistähti oli nimittäin verhonnut muhkeat muotonsa erittäin kireään paitaan, joka näytti ratkeavan hetkellä millä hyvänsä.

Äskettäin kerroimme, että Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.