Vihdoinkin! Kurvikkaille naisille oma hääpukuliike – koska Suomeen?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurvikas nainen ei välttämättä ole lihava. Rinnakas ja muhkealla takamuksella varustettu neitokainen ei kuitenkaan mahdu tavallisten muotilinjastojen kokomittariin. Valitettavan usein rehevien naisten reisien paksuus pitäisi olla puolta pienempi, mikäli he haluaisivat vaatteensa muualta kuin äitiysosastolta.

YouTube
YouTube

Etenkin juhla-asut tuottavat monille daameille päänvaivaa, sillä mikäli löytyy vyötäröstä istuva mekko, on se auttamattomasti liian pieni rintojen tai takamuksen kohdalta. Häät saattavat karmia useita uhkeita morsiamia jo vuosia etukäteen vain siksi, että pukujen sovittaminen on yleensä todella tuskallista.

Onneksi Yhdysvalloissa on ryhdytty toimeen. Washington D.C.:ssä sijaitsee kaikille kurvittarille tarkoitettu morsiuspukuliike, josta löytyy varmasti oma mallinsa myös supermuodokkaan pepun omaavalle Kim Kardashianille. Muodokkaat naiset eivät voi pukeutua häissään pukuun, jossa rinnat ovat kuin tarjottimella tai happi ei kulje, joten mallin täytyy istua täydellisesti. TLC-televisiokanavan esittelemä hääpukuliike on nimeltään Curvaceous Couture.