Nadeea Volianova umpikännissä punaisella matolla

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen laulaja-malli Nadeea Volianova on suurimmalle osalle vielä tuntematon kaunotar, joka on ollut aiemmin otsikoissa lähinnä törkeän paljastavien asujensa merkeissä. Kaksi vuotta sitten hän shokeerasi ilmestymällä Grammy-gaalaan strippariasussa. Nyt sama meno on jatkunut.

Perivenäläiseen tyyliin alkoholi maistuu myös Nadeealle melko hyvin. Se huomattiin myös The Expendables 3 -elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodin Roosevelt-hotellissa. Myös Nadeea oli kutsuttu paikalle, eikä hän jättänyt talon antimia nauttimatta. Kello yhdeltä aamuyöllä hän toikkaroi punaiselle matolle kuvaajien eteen ympäripäissään ja ryhtyi esittelemään kuvaajille muun muassa häpykarvojaan vetämällä niukat farkkushortsinsa alas.

Venäjän Lady Gagaksikin nimitetty Nadeea Volianova 26-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä Nadeea Volianova asuu nykyisin Britanniassa, jossa hän on yrittänyt tehdä uraa sekä laulajana että mallina. Musiikkiuransa lisäksi Nadeea tähdittää Vera-nimistä elokuvaa.