Veljen seksuaalinen suuntautuminen paljastui Redditissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalista suuntautumistaan ei voi valita etukäteen, ja maailman ihmiset syntyvät joko homoiksi, heteroiksi tai joksikin siltä väliltä. Kyseessä ei ole sairaus, jossa kehoa ja mieltä piinaisi jonkinlainen poikkeama. Homoseksuaalien tunteet ja kiinnostus kohdistuvat luonnostaan saman sukupuolen edustajiin.

Vaikka homoseksuaalisuudesta on tullut sen avoimemman hyväksymisen jälkeen jopa pienoinen ilmiö, eivät kaikki uskalla kertoa seksuaalisesta suuntautumisestaan edes omille perheenjäsenilleen. Nyt eräs 21-vuotias mies sai tietää isovejensä homoseksuaalisuudesta internetin kautta.

Mies oli saanu käyttöönsä 24-vuotiaan isoveljensä tunnukset Redditiin, jotta voisi käydä lukemassa siellä käytyjä keskusteluja. Samassa pikkuveli kuitenkin huomasi, että hänen isoveljensä oli aktiivinen keskustelija gaybros-palstalla. Nuorempi veli suhtautui asiaan juuri siten, miten perheenjäsenten tulisikin suhtautua, ja veljesten käymä tekstiviestikeskustelu leviää parhaillaan verkossa.

– Hän on todella hyvä tyyppi ja rakastan veljeäni kuolemaan saakka. Mikään ei tule muuttamaan sitä, pikkuveli kommentoi Huffington Postin mukaan.

Reddit
Reddit