Teini-Kardashian Kendall Jenner uhkaa tarjoilijaa oikeustoimilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Kardashianien nuorempiin siskoihin kuuluva Kendall Jenner oli ollut illallisella Stephen Baldwinin tyttären Haileyn kanssa New Yorkissa. Ravintolavierailun jälkeen nousi suuri kohu siitä, kuinka Kendall oli kohdellut ravintolahenkilökuntaa törkeästi.

Splash
Splash
Instagram
Instagram
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Instagram
Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita

Hänelle ei tarjoiltu alaikäisyydestä johtuen alkoholia, joten hän oli hän poistunut ravintolasta maksamatta. Tällöin kerrottiin, että kaksikon perään juossut tarjoilija olisi saanut lopulta maksun ravintolalaskuun siten, että Kendall olisi heittänyt rahat tarjoilijalle ylimielisesti. Kendall Jenner kiistää väitteet ja uhkaa tarjoilijaa oikeusjutulla hänen maineensa tahrimisesta.

Jenner on lähettänyt Mercer Kitchenin tarjoilija Blaine Morrisille kirjeen, jossa hän myöntää unohtaneensa laskun maksamisen, mutta kiistää käyttäytyneensä törkeästi. Kendall väittää pahoitellleensa erehdystä syvästi ja ojentaneensa tarjoilijalle 40 dollaria, joka sisälsi seitsemän dollaria tippiä.

– Ymmärrän, että olet vaikeuksissa rypevä näyttelijä, joka työskentelee tarjoilijana. Ei ole epäilystäkään, etteikö tapaus ole tuonut sinulle runsaasti lisäkuuluisuutta, tekstissä sanottiin TMZ-sivuston mukaan.

Kendall kommentoi tapausta myös Twitterissä ja väitti huhuja naurettaviksi. Hänet on kuulemma kasvatettu huomattavasti paremmin kuin tavalla, mitä tarjoilija väittää. Tarjoilija Blaine Morris on näytellyt sivurooleja muun muassa Skins, Deception ja Pahan jäljillä -televisiosarjoissa.