Fanit ällistyivät! Daniel Radcliffe ilmestyi elokuvanäytökseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussutta Daniel Radcliffeä ei nähdä sosiaalisessa mediassa, sillä hän yrittää suojella yksityiselämäänsä mahdollisimman tarkasti. Tähti nähdään tänä vuonna valkokankaalla What If -nimisessä romanttisessa komediassa.

YouTube
YouTube

Nyt näyttelijäkomistus on yllättänyt What If -elokuvaa katsomassa olleita fanejaan. Jekku järjestettiin elokuvanäytöksen yhteydessä. Sivusto haastatteli ensin What If -elokuvaa katsomassa olleita ihmisiä kysellen heidän mielipidettään uutuuselokuvasta.

Tämän jälkeen Radcliffe yllätti ihmiset saapumalla paikalle heidän takaansa. Tämä sai monen kiljumaan säikähtäneenä. Onneksi haastateltavat olivat kaikki kehuneet näyttelijän uutuuselokuvaa, sillä muuten tilanne olisi voinut olla melko vaivaannuttava.

Daniel Radcliffe kertoi taannoin haluavansa toimintaelokuvaroolien pariin Harry Potterin roolin karistaakseen, ja unelmissa siintää agenttiseikkailujen roiston hahmo. Daniel on viime vuosina nähty muun muassa elokuvissa Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.