Miljoonien teinityttöjen unelma toteutui – tosin vain yhdelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Directionin oma pörröpää Harry Styles vaihtaa naisia kuin sukkia. Hänen kerrotaan kuitenkin pysyneen jo hetken aikaa 18-vuotiaan Paige Reiflerin rinnalla, ja mallityttö on saanut suhteen johdosta jopa tappouhkauksia. Tämä ei estänyt popparia kosimasta faniaan koko konserttiyleisön edessä.

Kaikkien One Direction -yhtyeen fanien unelma on päästä jonkun bändin jäsenen mielitietyksi. Nyt Harry Styles on yllättänyt kaikki Philadelphiassa keikalla olleet fanit.

Katsojien joukossa oli nimittäin hääpukuun pukeutunut Preeya-niminen neitokainen. Harry huomasi tämän ja vitsaili, menisikö tyttö hänen kanssaan naimisiin. Preeya sekosi todennäköisesti onnesta, vaikka avioliitto ei toteudukaan tosielämässä.

Viime vuonna Stylesin fanit raivostuivat, kun netissä kiersi kuva laulajapojusta ja malli Paige Reifleristä. Kamera tallensi, kun pari suuteli intohimoisesti lattialla. Paige on saanut tästä syystä tappouhkauksia.