Kädettöminä syntyneet äiti ja poika elävät normaalia elämää: ”Olemme kuin kaikki muut”

Lifestyle Terveys · Meri Pulkkinen

Jokainen huomaa varmasti aina välillä valittavansa melko mitättömistä asioista. Aina silloin tällöin onkin hyvä laittaa omat ongelmat oikeaan perspektiiviin. Amerikkalaiset Linda ja Timmy Bannon ovat hyviä esimerkkejä siitä, että valittamattakin pärjää elämässä oikein hyvin.

Linda ja hänen poikansa Timmy syntyivät molemmat ilman käsiä harvinaisen geneettisen häiriön johdosta. Lindan mukaan hän ei koskaan nuorempanakaan ajatellut olevansa erilainen muihin verrattuna. Vaikka ilman käsiä eläminen tuokin mukanaan omat haasteensa, elää kaksikko lähestulkoon normaalia elämää.

Yhdeksänvuotias Timmy kertoo Barcroft TV:lle, että hän kokee olevansa aivan kuin kaikki muutkin lapset. Timmyn koulun rehtori sanoo, että muut lapset eivät koulussa enää edes ajattele, että poika olisi jotenkin poikkeava. Äiti ja poika käyvät yhdessä muun muassa uimassa ja he nauttivat muutenkin elämästä täysin rinnoin.