Kissa kuin Houdini – ovet ja vesiesteet eivät pidättele

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ketterät kissat pääsevät yleensä oveluutensa ansiosta monia tilanteita pakoon. Mikäli kissa on timmissä kunnossa, mahtuu se äärimmäisen pienistä raoista, sillä sen luusto on hyvin joustava. Kaiken lisäksi ketterät kotieläimet hyppivät kevyesti korkealle ja ovat mestarikiipeilijöitä.

YouTube
YouTube

Monessa kissaperheessä on todistettu kattien oveluutta esimerkiksi kahvallisten ovien avaamisessa. Näemme nyt nettiin ladatulla videolla Mulder-kissan suorituksen. Omistaja yrittää pitää lemmikkieläintään oven takana, mutta näppärä kissa hyppää kahvaan kerta toisensa jälkeen ja avaa reittinsä huoneeseen.

Kissaa ei estä edes vesieste. Omistaja on pannut oven eteen vettä täynnä olevan laatikon, minkä pitäisi estää kisumirrin pakopuuhat. Estoyritys menee pieleen, sillä kissa hyppää laatikon yli ja putoaa aina takaisin kuivalle lattialle. Videolla kuulee, kuinka omistaja huokaa erittäin syvään. Kissa voitti 2–0.