Miley Cyrus sikaili hotellissa – huumeita ja riehumista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Miley Cyrusin kohdalla voidaan puhua uudesta menestysaallosta, sillä nainen muutti imagoaan rajusti Hannah Montanan roolista päästäkseen. Nykyisin neitokainen tunnetaan villinä viettelijänä, jolla ei ole turhia rajotteita millään elämän osa-alueella. Antaako julkisuus oikeuden käyttäytyä kuin röyhkimys?

Splash
Splash

Miley Cyrus ei välttämättä ole vielä haksahtanut käyttäytymisellään totaalisesti typeryyden puolelle, mutta hänen viime aikaiset tekemiset ovat siirtäneet rajaa huomattavasti lähemmäs. Ensin hän antoi fanin kouria rintojaan ja sitten hän virtsasi julkisesti puun juurella. Molemmat tapaukset todistettiin netissä julkaistulla kuvalla – totta kai. Mopo on keulinut myös pahasti New Yorkin Greenwich Hotel -hotellin vierailun aikana.

Miley Cyrus oli aiheuttanut kaaoksen astuessaan hotellin ovista sisään. Hän oli polttanut seurueineen kannabista, ja vietti aikaansa kiljuen ja riehuen aulassa kalliiden huonekalujen päällä lojuen. 21-vuotiaan tähden seurue oli aiheuttanut harmaita hiuksia niin hotellin työntekijöille, johtajille kuin vieraille. Kun hotellihenkilökunta oli pyytänyt porukalta korrektimpaa käyttäytymistä, oli Miley vastannut, että hotellin tulisi olla onnellinen saadessaan maailmanluokan tähti hoteisiinsa. Hän sanoi käyttäneensä majoitusliikkeeseen niin paljon rahaa.

Todellisuudessa myös jokainen hotellissa yöpynyt vieras oli varmasti maksanut huoneestaan. Hotelli on pyytänyt muita vieraita tekemään häiriöstä kirjallisen varoituksen, jotta he pystyvät määrittelemään laulajan seurueen aiheuttaman mielipahan määrän. Mileyn leiristä sanotaan, että kukaan ei ole valittanut heille ja Miley ei ole koskaan riehunut hotellilla, E! News raportoi.