Paul Walkerin turma-auton osia varastaneet vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Paul Walker menehtyi viime vuoden lopulla auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Turma-auto kuljetettiin paikalta pois heti tutkimusten valmistumisen jälkeen, mutta yksi ajoneuvon osa joutui matkan aikana vääriin käsiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Myöhemmin Jameson Witty -niminen nuori mies julkaisi Instagramissa kuvan Paul Walkerin ja Roger Rodasin onnettomuusautosta varastamastaan osasta. Tieto osasta kantautui myös poliisien korviin ja 18-vuotias mies pidätettiin myöhemmin. Jameson on nyt tuomittu 26-vuotiaan rikoskumppaninsa kanssa puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Kaksikko oli varastanut urheiluauton sivupaneelin onnettomuusautoa kuljettaneen kuorma-auton lavalta punaisten liikennevalojen aikana. Witty oli myöhemmin ottanut sivupaneelista kuvia ja leuhkinut niillä sosiaalisessa mediassa. Myös valvonta- ja tieliikennekamerat olivat kuvanneet kaksikon päähänpiston.

Suuresta ylinopeudesta todennäköisesti johtuneessa onnettomuudessa kuoli Walkerin lisäksi myös hänen ystävänsä, kilpa-autoilija Roger Rodas. Walker tunnettiin vauhdikkaiden Fast & Furious -elokuvien tähtenä ja Rodas aitona kilpa-autoilijana.