Tässäkö älypuhelinten tulevaisuus? Uutuussovellus yhdistää tiedot

Digi · Stara.fi

Jokaiselle tulee joskus eteen tilanteita, joissa pitäisi saada löydettyä yhteystiedot henkilölle, jonka nimeä ei kertakaikkiaan muista. Nyt älypuhelimiin on lanseerattu uusi sovellus, Humin, joka kertoo osaavansa yhdistää puhelimen eri sovelluksissa olevia tietoja täysin uudella tavalla.

Sovellukselle annetaan lupa käyttää sosiaalisissa medioissa ja puhelimessa olevia tietoja, jotka se yhdistelee tuottaen siten uudenlaista käyttäjän elämää helpottavaa sisältöä. Esimerkiksi yhteystiedot sovellus järjestelee uudelleen tärkeysjärjestykseen, ja ihmisiä voi hakea muun muassa asuinpaikan ja työpaikan perusteella tarkemmin kuin ennen. Humin on saanut poikkeuksellisen hyvät arvostelut, ja siitä veikataan tulevaa hittisovellusta.